Lounas- ja tilausravintola Vaiha Savo

Olisiko lounas se päivän tärkein ja herkullisin ateria? Vaiha Savon lounas on maukas ja monipuolinen kattaus, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Vaiha Savo on pääsääntöisesti arkipäivisin lounasaikaan palveleva ravintola. Juhlapyhinä ja tilauksesta ravintola palvelee myös muina aikoina eli kannattaa seurata verkkosivujamme tai some-kanaviamme.

Olemme avoinna ma-pe klo 10.30-13.

Toistaiseksi ainoastaan take away mahdollisuus.

Take awayt

Vaiha Savon lounaan voit käydä noutamassa myös mukaan ja kuriiripalveluna voit tilata sen myös kuljetettuna kotiisi tai työpaikalle.

Tilaisuudet

Vaiha Savon yhtenäinen ravintolatila on loistava paikka myös isompien tapaamisten pitopaikkana. Mahdolliset esiintymiset ja puheet kuuluvat kaikille ja kaikki vieraat näkevät, mitä milloinkin tapahtuu.

Tee lounasdiili työpaikallesi.

Tällä viikolla Savossa lounaalla

Vaiha Savon lounas saatavilla maanantaista perjantaihin klo 10.30-13.

Toistaiseksi ainoastaan take away mahdollisuus

Nouda suoraan ravintolasta sisältä tai drive-in pisteeltä keittiön ovelta.

MAANANTAI 12.4.
Tuoretomaatti-basilikakeittoa (L,G)
Maissipaneroitua kotimaista kananrintafilettä ja currykastiketta (L)
Juusto-gratinoituja makkarapihvejä ja tomaattihöystöä (G)
Sitruuna-porkkanarisottoa (L,G)
Seesamsiemen-punakaali-kasviswokkia (M,G)
Mustikka-vadelmakiisseliä (M,G)

TIISTAI 13.4.
Lohikeittoa (L,G)
Yrtti-paneroituja kotimaisia possunkyljyksiä ja dijonsinappi-kermakastiketta (L)
Tomaatti-vuohenjuusto-pestopastaa (VL)
Hasselbackanperunaa (L)
Paahtojuureksia (M,G)
Hedelmärahkaa (L,G)

KESKIVIIKKO 14.4.
Savuporojuustokeittoa (L,G)
Vaihan jauhelihakepakoita harissa-tomaattikastikkeessa (L)
Halloumjuusto-kasvismunakasta (G)
Lohkoperunoita (M,G)
Papu-kurpitsapaistosta (M,G)
Saaristolaispannukakkua ja marjahilloa (L)

TORSTAI 15.4.
Perinteistä nakkikeittoa (M,G)
Voissa paistettua Haukiwallenberg ja piparjuuri-voikastikkeessa (L)
Jauheliha-mozzarellajuustolasagnea (L)
Ruohosipuliperunaa (L,G)
Paahtopunajuuria (M,G)
Vaniljapannacotta ja marjamelbaa (L,G)

PERJANTAI 16.4.
Borschkeittoa (M,G) ja smetanaa (L,G)
Grillattua kotimaista possun ulkofilettä provencalekastikkeessa (L,G)
Kana-ananas-paprika-emmentaljuustopannupizzaa(L)
Kermaperunoita (L,G)
Jerk-marinoituja kasviksia (M,G)
Omenapiirakkaa (L)

Ruoka myös kuljetettuna.