Lounas- ja tilausravintola Vaiha Savo

Olisiko lounas se päivän tärkein ja herkullisin ateria? Vaiha Savon lounas on maukas ja monipuolinen kattaus, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Vaiha Savo on pääsääntöisesti arkipäivisin lounasaikaan palveleva ravintola. Juhlapyhinä ja tilauksesta ravintola palvelee myös muina aikoina eli kannattaa seurata verkkosivujamme tai some-kanaviamme.

Olemme avoinna ma-pe klo 10.30-14.30 ja lounas on katettuna klo 14 asti.

Take awayt

Vaiha Savon lounaan voit käydä noutamassa myös mukaan ja kuriiripalveluna voit tilata sen myös kuljetettuna kotiisi tai työpaikalle.

Tilaisuudet

Vaiha Savon yhtenäinen ravintolatila on loistava paikka myös isompien tapaamisten pitopaikkana. Mahdolliset esiintymiset ja puheet kuuluvat kaikille ja kaikki vieraat näkevät, mitä milloinkin tapahtuu.

Tee lounasdiili työpaikallesi.

Tällä viikolla Savossa lounaalla

Vaiha Savon lounas saatavilla maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.

MAANANTAI 18.1.
Tuorepinaattikeittoa (L,G) ja Savumuikkufritata Kuvalan tilan munista (M,G)
Butter chicken eli intialainen voikana tomaattisessa-kermakastikkeessa (L,G)
Inkiväärillä maustettua basmatiriisiä (M,G)
Hedelmäistä kasvispaistosta (M,G)
Kinkkukiusausta (L,G)
Vadelma-limerahkaa (L,G)

TIISTAI 19.1.
Metsäsienikeittoa (L,G) ja maalaiskrutonkeja (M)
Pulled pork Kuvalan tilan possusta barbeque-colakastikkeessa (M,G)
Kylmäsavulohi-kasvislasagnea (L)
Yrttipaahdettuja luomu lohkoperunoita (M,G)
Bataatti-juuresspaistosta (M,G)
Omena-kaurapaistosta (L) ja vaniljakastiketta (L,G)

KESKIVIIKKO 20.1.
Välimerellistä lohi-katkarapukeittoa (M,G)
Jauhelihamureketta ja tuore herkkusienikastiketta (L)
Vaihan pannupizzaa kana-ananas-mozzarellajuusto (L)
Yrtti-perunavuokaa (L,G)
Balsamico-marinoituja uunijuureksia (M,G)
Mustikkakiisseliä (M,G) ja minttujogurttia (L,G)

TORSTAI 21.1.
Perinteistä hernekeittoa (M,G) ja Vaihan sinappia (L,G)
Uunilohta tillismetanakastikkeessa (L,G)
Pinaatti-perunamuussia (L,G)
Parsakaali-kurpitsansiemenpaistosta (M,G)
Espanjalaista maalaismunakasta, Kappelin juustolan valkohomejuustoa (G)
Pannukakkua (L), kermavaahtoa (L,G) ja mansikkahilloa (M,G)

PERJANTAI 22.1.
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G)
Cheddarjuustolla gratinoituja jauheliburritoja (L)
Burgundinpataa kotimaisesta naudasta ja possusta (M,G)
Valkosipuli-rosmariinikermaperunaa (L,G)
Neulapapu-punasipuli-paprikapaistosta (L,G)
Artesaanileipurin mokkapaloja (L)

Ruoka myös kuljetettuna.