Anna Vaihan hoitaa täyden palvelun juhlat ja tarjoilut

Vaihasta saat maistuvat ruoat ja tarjoilut pieniin ja suuriin juhliin. Catering-palvelumme tuo kaiken tarvittavan kotiisi, vuokratilaan, laivaan, saunatuvalle, rannalle tai vaikka metsään − missä ikinä haluat juhlat pitää. Valmistamme toiveesi mukaiset tarjottavat ja hoidamme myös tarjoilun alusta loppuun tarpeen mukaan.

Kaikkiin tilaisuuksiin 

Vaiha-ravintoloissa tarjoamme ateriapalveluja kaikkiin tilaisuuksiin. Kokeneet kokkimme ja ystävällinen henkilökuntamme ovat omistautuneet luomaan täydelliset puitteet tilaisuudellesi - olipa kyseessä sitten perhejuhla, yritystilaisuus tai muu erityinen tilaisuus. Valikoimamme herkullisia kulinaarisia luomuksia buffet-tyyppisistä illallisista yksilöllisesti tarjoiltuihin aterioihin ilahduttaa vieraitasi.

Tarjottavat toiveittenne mukaisesti

Valikoimassamme on useita ruokalistavaihtoehtoja, jotka vaihtelevat hinnan ja keittiön tyylin mukaan, joten voit olla varma, että jokaiselle löytyy jotakin makuun sopivaa. Nimikkoruokamme, kuten kinkkukiusaus ja hitaasti kypsennetty possunkylki, miellyttävät varmasti vaativintakin makuaistia. Olemme erikoistuneet myös vegaanisiin, kasvisruokavalioihin ja gluteenittomiin vaihtoehtoihin niille, joilla on ruokavaliorajoituksia. Lisää mukavuutta - lounaaksi tai illalliseksi voi tilata etukäteen tuoreet voileivät ja salaatit.

Unohda stressi ruuan valmistamisesta

Ymmärrämme, että tapahtuman järjestäminen voi olla stressaava kokemus, joten otamme ammattimaisella lähestymistavallamme ateriapalvelusta kaiken vaivan pois. Tarjoamme luotettavaa ja ystävällistä palvelua varmistaaksemme, että juhlatilaisuutesi on ikimuistoinen. Kokenut tiimimme osaa neuvoa, mitkä ovat parhaita ruokia tapahtumaasi varten, ja varmistaa, että kaikki sujuu sujuvasti alusta loppuun.

Me Vaiha-ravintoloissa pyrimme tekemään juhlistasi erityisen herkullisen tarjoamalla herkullista ruokaa ja erinomaista asiakaspalvelua. Anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumaton tapahtuma! Ota yhteyttä jo tänään catering-tarpeistasi.

Kokkikoulu ja viinimaistajaiset?

Entä miltä kuulostaisi kokkikoulu virtuaalisesti tai paikan päällä, tai viinimaistajaiset valikoitujen savolaisten sapasten kera?

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä toiveidesi juhlat unohtumattomine makumuistoineen.