Ravintola Vaiha Asema rautatieasemalla Mikkelissä

Vaiha Aseman keittiön punaisena lankana on tehdä maukasta ja mutkatonta ruokaa lähellä tuotetuista ja sesongin mukaisista puhtaista raaka-aineista.

Tervetuloa herkuttelemaan rennosti lounaan äärelle. Hyvät ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä keittiöhenkilökuntamme ammattitaitoon on resepti, jonka tuloksesta pääset nauttimaan Vaiha Asemalla. Hyvän ruoan seuraksi Asemalta löytyy valikoima viinejä, oluita sekä siidereitä.

Vaiha siis parempaan ja tule Vaihaan, Mikkelin vanhalle asemalle!

Juhlat ja kokoukset Vaiha Asemalla

Asemaravintola Vaihassa voit järjestää kokouksen vanhassa ja kauniissa asemamiljöössä herkullisten kokoustarjoilujen kera. Tilaisuudet ovat varattavissa min. 15 henkilön ryhmille Vaihan aukiolojen mukaisesti. Aukioloaikojen ulkopuolella tilaisuudet järjestetään erillistilauksesta.

Asemapäällikön huone Vaiha Asemalla

Tilassa TV -näyttö 48” VGA- ja HDMI -liitännällä, fläppitaulu, WLAN -internet yhteys ja tarvittaessa PC- asiakkaan käyttöön. Muut kokousvälineet erillissopimuksesta ja -veloituksesta.

Räätälöimme mielemmämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokouspaketin toiveidenne pohjalta.

Varaa pöytä Vaiha Asemalta

Tervetuloa Vaiha Aseman makumatkalle herkullisten makujen maailmaan!

Ma-Pe klo 10.30-16.00 • Lounas klo 10.30-15
Muina aikoina erillistilauksesta

010 325 6090
asemaravintola@vaiha.fi

Katso tämän viikon lounaat

Katso mitä Vaiha-ravintoloissa on tänään tarjolla

Kreikkalais-savolainen mezelounas Vaiha Asemalla 5.6.2023 alkaen • 12,70 €

Tervetuloa makumatkalle Vaiha Asemalle Mikkelin rautatieasemalle. Lounaspöytään on katettu herkulliset mezealkuruoat, päivittäin vaihtuva kreikkalais-savolainen lämmin pääruoka sekä jälkiruoka.