Pikku Pormestari terassiravintola avaa pikkutorille kesäksi 2024!

Pikku Pormestari terassiravintola avaa pikkutorille kesäksi 2024!

Terassiravintola Pikku Pormestari avataan pikkutorille kaupungintalon taakse kesäkuun alussa. Pikku Pormestarissa on luvassa Mikkelin baskeinta tunnelmaa. 


Pikku Pormestarin terassiravintola on tunnelmaltaan rento ja eteläeurooppalainen. Pikku Pormestari tarjoaa tyypillisiä baskimaalaisia ruokia, kuten tapasmaisia pintxoja sekä eteläeurooppalaisia ja espanjalaisia makuja. 

Baskimaa tunnetaan hyvästä ruuastaan ja laadukkaista ravintoloistaan. Pintxot ovat hyvä tapa tutustua baskilaiseen ruokakulttuuriin. Ne sopivat erinomaisesti seurustelun lomassa laadukkaan kuohujuoman tai viinin kanssa nautittavaksi. Käytämme pintxoissa vain laadukkaita, mahdollisimman paljon Saimaan alueelta tulevia raaka-aineita. Haluamme kuitenkin tarjota mikkeliläisille myös uusia makuja, kuten Iberico-possua ja baskilaisia juustoja, kertoo Vaiha-ravintoloiden yrittäjä Teemu Kaijanen.  

Viikonloppuisin Pikku Pormestarin terassilla järjestetään teemallisia ruokailtoja eteläeurooppalaisen ruuan ja live-musiikin äärellä. 

Haluamme luoda Pikku Pormestarista sekä mikkeliläisten että matkailijoiden kohtaamispaikan, jossa voi nauttia maistuvasta ruuasta ja laadukkaista juomista ystävien ja perheen kesken baskilaiseen tapaan, toteaa Kaijanen.   

Tervetuloa nauttimaan Mikkelin baskeimmasta ruuasta ja tunnelmasta Pikku Pormestariin kesällä 2024!   

Lauantailounas Pormestarissa klo 11-14

Koko perheen lounaskattaus lauantaisin klo 11-14

Katso tämän viikon lounaat

Katso mitä Vaiha-ravintoloissa on tänään tarjolla

Tervetuloa viettämään laatuhetkiä yhdessä Vaihaan!

Kerätkää porukka, perhe tai suku koolle ja tulkaa nauttimaan yhdessäolosta herkullisen ruokapöydän ääreen!.

Baskimainen vappubrunssi ke 1.5. klo 11-14 Ravintola Pormestarissa

Pormestarin vappubrunssilla nautitaan keväisistä mauista sekä perinteisistä vappuherkuista.

Äitienpäivänä SU 12.5. herkutellaan kreikkalais-savolaisella mezellä Vaiha Asemalla

Vaihan Aseman äitienpäiväkattauksessa saadaan esimakuja kesän kreikkalais-savolaisesta mezelounaasta.

Äitienpäivän baskimainen noutopöytä SU 12.5. Ravintola Pormestarissa

Ihania baskimaan inspiroimia herkkuhetkiä äitienpäivänä Ravintola Pormestarissa

Tiedote – Vaiha-ravintoloiden uusi aluevaltaus Mikkelissä: terassiravintola Pikku Pormestari kaupungintalon sisäpihalla tarjoilee kesällä Baskimaan makuja

Makumatkat eri maiden keittiöihin jatkuvat Vaiha-ravintoloissa. Tulevana kesänä Mikkelin kaupungintalon sisäpihalle avautuu terassiravintola Pikku Pormestari, joka tarjoilee eurooppalaista tunnelmaa sekä Baskimaan ruokia. Lisäksi viime kesän suosittu kreikkalais-savolainen meze-lounas tekee paluun Vaiha Asemalle. 

Kreikkalais-savolainen mezelounas Vaiha Asemalla 3.6.2024 alkaen

Tervetuloa makumatkalle Vaiha Asemalle Mikkelin rautatieasemalle. Lounaspöytään on katettu herkulliset mezealkuruoat, päivittäin vaihtuva kreikkalais-savolainen lämmin pääruoka sekä jälkiruoka.