Tervetuloa makumatkalle Vaiha Asemalle Mikkelin rautatieasemalle. Lounaspöytään on katettu herkulliset mezealkuruoat, päivittäin vaihtuva kreikkalais-savolainen lämmin pääruoka sekä jälkiruoka.
Mezelounas 12,70 € / henkilö
Alkupalavalikoima vaihtelee päivittäin, ohessa esimerkkejä alkuruuista
MAANANTAI 28.8.
Gyros: paahdettua kanakebabbia yrttisessä tomaattikastikkeessa (M,G)
Jauhelihamoussaka (L,G)
Yrttiperunaterriiniä (L,G)
Sesongin kasvispaistosta (M,G)
Kuningatarmarjarahkaa (L,G)
TIISTAI 29.8.
Souvlaki: grillattua kanavarrasta punaviini-rosmariinikastikkeessa (M,G)
Stifado: kreikkalaista lihapataa suomalaisesta rotukarjasta (M,G)
Siirappisia luomujuureksia (M,G)
Paahdettuja timjamiperunoita (M,G)
Vaniljavanukasta ja omena-puolukkakompottia (L,G)
KESKIVIIKKO 30.8.
Bifteki: Jauhelihapihviä ja punaviini-valkosipulikastiketta (L,G)
Yrttipaahdettua suomalaista kanankoipea tomaattisessa paprikakastikkeessa (M,G)
Grilliperunoita (M,G)
Sesongin kasvispaistosta (M,G)
Puolukka-toscapiirakkaa (L) sis.manteli
TORSTAI 31.8.
Ruisjauhoissa leivitettyjä ja voissa paistettuja Puulan muikkuja ja tsatsiki-kastiketta (L)
Keftedes:kreikkalaisia jauhelihapullia (L,G)
Höyrytettyjä luomuperunoita ja tillivoisulaa (L,G) luomuperunat tulee Mikkelistä Hyvösen Sepolta
Sesongin kasvispaistosta (M,G)
Baklava (L) sis.pähkinä
PERJANTAI 1.9.
Souvlaki:grillattua possunlihavarrasta kirsikkatomaattikastikkeessa (M,G)
Jauhelihamoussaka (L)
Savupaprikaperunoita (M,G)
Briam: sesongin kasvispaistosta (M,G)
Mustikkakiisseliä (M,G) ja minttujugurttia (L,G)
LAUANTAI 2.9.
Souvlaki: Grillattuja possu- ja kanavartaita punaviinikastikkeessa (M,G)
Jauhelihamoussaka (L,G)
Kalamamari: friteerattuja mustekalarenkaita ja sitruuna-valkosipulimajoneesia (L)
Briam: Sesongin kasvispaistosta (M,G)
Baklava, minttujogurttia ja marja-hedelmäsalaattia (L)
Kahvia ja haudutettua teetä