Vaiha lounas | ravintola Asema

Lounaspöytä katettuna ma-pe klo 10.30-15.

Myös take away -mahdollisuus.

Omassa keittiössämme valmistettua, rehellisen maukasta ruokaa. Joka päivä runsas salaattipöytä, herkullinen keitto sekä herkullisia pääruokavaihtoehtoja. Valinnan varaa löytyy jokaiseen makuun - tervetuloa lounaalle!

RAKKAAT ASIAKKAAMME!
Muistattehan pitää turvaetäisyyden, noudattaa hyvää käsihygieniaa, ettekä tule oireisena ravintolaan.
Henkilökuntamme on teitä varten ja ohjeistaa sekä opastaa uusista toimintatavoista ja käytännöistä.

LOUNAS 10,70 € (sis.keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, päivän lämmin pääruoka, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
KEVYT LOUNAS 8,70 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
TAKE AWAY -LOUNAS 9,70 € (sis. alkusalaatti, pääruoka, jälkiruoka)
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -15 %

Viikon lounaslista Vaiha Asemalla

Lounas klo 10.30-15

Ma 7.6.2021 lounas poikkeuksellisesti klo 10.30-14. Ravintola Suljetaan henkilökunan koulutuksen vuoksi klo 14.30

MAANANTAI 14.6.
Kermaista nokkoskeittoa (L,G) ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (M,G)
Vaihan jauhelihapullia mummon ruskeaakastiketta (L)
Kasvis-halloumjuustomunakasta (G)
Persiljaperunapyrettä (L,G)
Hunaja-glaseerattuja punajuuria (M,G)
Artesaanileipurimme raparperimurupiirakkaa (L)

TIISTAI 15.6.
Makkarakeittoa Kuvalan tilan makkarasta (M,G)
Pariloitua kotimaista kananrintafilettä tikka-masalakastikkeessa (L,G)
Härkä-perunavuoka kotimaisesta rotukarjasta (L,G)
Kevätsipuli-parmesaanirisottoa (L,G)
Varhaiskaali-kasvispaistosta (M,G)
Mansikka-limerahkaa (L,G)

KESKIVIIKKO 16.6.
Inkivääri-kurpitsakeittoa (L,G) ja krutonkeja (M)
Kevyesti savustettua kotimaista ylikypsää possunkassleria kirsikkatomaattikastikkeessa (M,G)
Lohi-mozzarellajuustolasagnettea (L)
Paprikaperunoita (M,G)
Höyrytettyjä pesto-porkkanoita (L,G)
Omenakaurapaistosta ja vaniljakermaa (L)

TORSTAI 17.6.
Borschkeittoa (M,G) ja smetanaa (L,G)
Fish and chips a`la Vaiha:
fritattua ja paneroitua kalaa, lohkoperunoita ja sitruuna-aiolia (M)
Jauheliha-makaronilaatikkoa (L)
Muhennettuja sesongin kasviksia (L,G)
Leipurimme muhkeat mokkapalat (L)

PERJANTAI 18.6.
Juustoista parsakaalikeittoa (L,G)
Yrttivoissa paistettua kotimaista possunfileleikettä bearnaisekastikkeessa (L)
Leipurimme kana-tomaattipizzaa (L)
Kermaperunoita (L,G)
Chimichurrikasviksia (M,G)
Vanilja-sitruunapannacottaa ja vadelmakompottia (L,G)

Varaa lounaspaikka etukäteen.