Vaiha lounas | ravintola Asema

Lounaspöytä katettuna ma-pe klo 10.30-15.00

Omassa keittiössämme valmistettua, rehellisen maukasta ruokaa. Joka päivä runsas salaattipöytä, herkullinen keitto sekä herkullisia pääruokavaihtoehtoja. Valinnan varaa löytyy jokaiseen makuun - tervetuloa lounaalle!

RAKKAAT ASIAKKAAMME!
Muistattehan pitää turvaetäisyyden, noudattaa hyvää käsihygieniaa, ettekä tule oireisena ravintolaan.
Henkilökuntamme on teitä varten ja ohjeistaa sekä opastaa uusista toimintatavoista ja käytännöistä.

LOUNAS 10,50 € (sis.keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, päivän lämmin pääruoka, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
KEVYT LOUNAS 8,50 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
TAKE AWAY -LOUNAS 9,50 € (sis. alkusalaatti, pääruoka, jälkiruoka)

Viikon lounaslista Vaiha Asemalla

MAANANTAI 18.1.
Tuorepinaattikeittoa (L,G) ja Savumuikkufritata Kuvalan tilan munista (M,G)
Butter chicken eli intialainen voikana tomaattisessa-kermakastikkeessa (L,G)
Inkiväärillä maustettua basmatiriisiä (M,G)
Hedelmäistä kasvispaistosta (M,G)
Kinkkukiusausta (L,G)
Vadelma-limerahkaa (L,G)

TIISTAI 19.1.
Metsäsienikeittoa (L,G) ja maalaiskrutonkeja (M)
Pulled pork Kuvalan tilan possusta barbeque-colakastikkeessa (M,G)
Kylmäsavulohi-kasvislasagnea (L)
Yrttipaahdettuja luomu lohkoperunoita (M,G)
Bataatti-juuresspaistosta (M,G)
Omena-kaurapaistosta (L) ja vaniljakastiketta (L,G)

KESKIVIIKKO 20.1.
Välimerellistä lohi-katkarapukeittoa (M,G)
Jauhelihamureketta ja tuore herkkusienikastiketta (L)
Vaihan pannupizzaa kana-ananas-mozzarellajuusto (L)
Yrtti-perunavuokaa (L,G)
Balsamico-marinoituja uunijuureksia (M,G)
Mustikkakiisseliä (M,G) ja minttujogurttia (L,G)

TORSTAI 21.1.
Perinteistä hernekeittoa (M,G) ja Vaihan sinappia (L,G)
Uunilohta tillismetanakastikkeessa (L,G)
Pinaatti-perunamuussia (L,G)
Parsakaali-kurpitsansiemenpaistosta (M,G)
Espanjalaista maalaismunakasta, Kappelin juustolan valkohomejuustoa (G)
Pannukakkua (L), kermavaahtoa (L,G) ja mansikkahilloa (M,G)

PERJANTAI 22.1.
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G)
Cheddarjuustolla gratinoituja jauheliburritoja (L)
Burgundinpataa kotimaisesta naudasta ja possusta (M,G)
Valkosipuli-rosmariinikermaperunaa (L,G)
Neulapapu-punasipuli-paprikapaistosta (L,G)
Artesaanileipurin mokkapaloja (L)

Varaa lounaspaikka etukäteen.