Katso viikon lounaat

Tapahtumapäivät

24.3.2025 - 28.3.2025

Tapahtuma-aika

klo 10:30-15 Asema • 10:30-14 Pormestari • 10:30-13:30 Savo

Tapahtumapaikka

Vaiha-ravintolat

Lounaslista

Vaiha Asema ma-pe 10:30-15 
Pormestari ma-pe 10:30-14, la 11-14 
Vaiha Savo ma-pe 10:30-13:30

VAIHA SAVON, VAIHA ASEMAN JA PORMESTARIN LOUNASHINNAT:

LOUNAS 13,70 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kahta eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja) 
KOTIRUOKALOUNAS 11,50 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kotiruokalounaan pääruokavaihtoehdon lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi kotikalja) 
KEVYT LOUNAS 10,50 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja) 
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -10 % (etu ei koske kevytlounasta, eikä take away -lounasta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) 

LASTEN RUOKAILU VAIHASSA
Lapset 4-12 vuotta 7€
Alle 4 -vuotiaat 3,50€

TAKE AWAY -HINNASTO
Take away -lounas ilman keittoa 13 €
Take away -koko lounas 14 €
Hinnat sisältävät kertakäyttöastiat

Paperikassi 0,50 €


MAANANTAI 24.3.
Tuore herkkusienikeittoa (L,G) ja valkosipulikrutonkeja (M)
Sitruuna-paahdettua broilerinrintaleikettä curry-omenakastikkeessa (L,G)
KOTIRUOKA: Uunipaahdettua suomalaista kebabbia tomaattikastikkeessa (M,G) sekä valkosipulimajoneesia (L,G)
Uunipaahdettuja lohkoperunoita (M,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Uuniomenavispipuuroa (M) ja vaniljakastiketta (L,G)

TIISTAI 25.3.
Pinaattikeittoa (L,G) ja keitettyä kananmunia (M,G)
Pippuripihvi: pariloitua possunfilepihviä pippurikermakastikkeessa (L,G)
KOTIRUOKA: emmentaljuustolla gratinoitua perinteistä uunimakkaraa (VL,G)
Perunamuussia (L,G)
Kasvispihvejä ja kylmää kermaviilikastiketta (L,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G)

KESKIVIIKKO 26.3.
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (VL,G)
Fenkolivoissa paahdettua suomalaista kirjolohta valkoviinikastikkeessa (L,G)
KOTIRUOKA: Smetanapossua suomalaisesta possunpaistista (L,G)
Tillivoiperunaa (L,G)
Pinaatti-juurespaistosta (M,G)
Appelsiini-suklaamoussea (L,G)

TORSTAI 27.3.
Borschkeittoa (M,G) ja smetanaa (L,G)
Nachokuorrutettua suomalaista kananrintafilettä cheddarjuustokastikkeessa (M,G)
KOTIRUOKA: Jauhelihapullia ja "mummon ruskeaakastiketta" (L)
Perunapyrettä (L,G)
Karibilaista kasvispaistosta (M,G)
Raikasta hedelmäsalaattia (M,G) ja minttujogurttia (L,G)

PERJANTAI 28.3.
Kermaista lohikeittoa (L,G)
Possunleikettä bearnaisekastikkeessa
*Gluteeniton vaihtoehto keittiöstä
KOTIRUOKA: Härkäruukku suomalaisesta rotukarjasta (L,G)
Perunagratiinia (L,G)
Paahdettuja rakuunaporkkanoita (M,G)
Jälkiruokapöytä