Vaiha lounas | ravintola Savo

RAKKAAT ASIAKKAAMME!
Muistattehan pitää turvaetäisyyden, noudattaa hyvää käsihygieniaa, ettekä tule oireisena ravintolaan.
Henkilökuntamme on teitä varten ja ohjeistaa sekä opastaa uusista toimintatavoista ja käytännöistä.

LOUNAS 10,90 € (sis.keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, päivän lämmin pääruoka, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
KEVYT LOUNAS 8,90 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi)
TAKE AWAY -LOUNAS 9,90 € (sis. alkusalaatti, pääruoka, jälkiruoka)
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -15 %

Viikon lounaslista Vaiha Savossa

Nauti lounas ravintolassamma tai nouda mukaan. Noutopöytälounas katettuna klo 10.30-14.

Nouda suoraan ravintolasta sisältä tai drive-in pisteeltä keittiön ovelta.

MAANANTAI 17.1.
Bataatti-kookoskeittoa (L,G)
Hunaja-glaseerattua Kuvalan tilan possua hoisin-kastikkeessa (L,G) sis.pähkinä 
Broileri-fetavuokaa (L,G) 
Sitruunariisiä (M,G)
Hunajamarinoitua juureksia (M,G)
Mansikka-mustikkakiisseliä (M,G) ja vaniljakermaa (L,G)

TIISTAI 18.1.
Tom Yam Gung eli thaimaalaista maukasta kalakeittoa (M,G)
Burgundinpataa kotimaisesta possusta ja naudasta (M,G)
Täytetty pitaleipä: kikherne-kasvisraguu, tomaattisalsaa ja lime-basilikaraita (L)
Juures-perunamuussia (L,G)
Kukkakaaligratiinia (L,G)
Kuusenkerkä-appelsiinirahkaa (L,G)

KESKIVIIKKO 19.1.
Porkkana-inkiväärisosekeittoa (L,G)
Pekonilla ja tuorejuustolla täytetty jauhelirulla rosépippuri-kermakastikeessa (L)
Yrttivoissa Vaihan juuresröstejä ja yrttidippiä (L,G)
Parmesaaniperunaa (L,G)
Kasvisratatoulea (L)
Vaihan artesaanileipomon baklava eli makeaa pähkinä-filoleivosta (L)

TORSTAI 20.1. 
Gulassikeittoa (M,G)
Fenkolivoissa paistettua lohta saksanpähkinä-piparjuurikastikkeessa (L,G)
Maalaismakkarastroganoff (L)
Ruohosipuli-skånenperunaa (L,G)
Lehtikaali-kasvispaistosta (L,G)
Uuniomenavispipuuroa (M)

PERJANTAI 21.1.
Tuorepinaattikeittoa (L,G) ja maalaismunakasta (L,G)
Enchilada eli gratinoitu jauhelitortillavuoka, cuacamolea ja ranskankermaa (L)
Paneroitua kananrintafilettä lime-kevätsipulikastiketta (L)
Maissi-kasvispaistosta (M,G)
Paahdettuja rosmariini-valkosipuliperunoita (M,G)
Saaristolaispannukakkua ja omenahilloketta (L)