Vaiha Savon lounas joka arkipäivä

Tervetuloa nauttimaan maittavaa, rehtiä ja rehellistä lounasruokaa kasarmimiljööseen Vaiha Savoon. Monipuolinen lounaslistamme vaihtuu viikoittain.

Tällä viikolla Savossa lounaalla

Vaiha Savon lounas on katettuna arkisin klo 10.30-14.

Nauti lounas paikan päällä tai nouda mukaan.

LOUNAS 12,50 €
(sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kahta eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)

KOTIRUOKALOUNAS 10,50€
(sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kotiruokalounaan pääruokavaihtoehdon lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi kotikalja)

KEVYT LOUNAS 9,70 €
(sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)

SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla klo 13.00 alkaen
-10 % (etu ei koske kevyt lounasta, eikä take away -lounasta Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)

TAKE AWAY -HINNASTO
Take away -lounas ilman keittoa 12€
Take away -koko lounas 13,20€
Hinnat sisältävät kertakäyttöastiat

Paperikassi 0,30€

Maanantai 20.3.
Tuoretomaattikeittoa (L,G)
Fish and ships eli rapeaa kalaleikettä ja perunaa sekä sitruuna-aiolia (L)
Kotiruoka: Kokonaisena paahdettua Kuvalan tilan possunfilettä ja sinappi-kermakastiketta (L,G)
Maalaislohkoperunoita (M,G,veg)
Juures-kukkakaaligratiinia (L,G)
Kaura-omenapaistosta ja vaniljakastiketta (L)

Tiistai 21.3.
Lohikeittoa (L,G)
Keittiömestarin jauhelihapullia savuporojuustokastikkeessa (L,G)
Kotiruoka:kana-mozzarellajuustolasagnea (L)
Perunamuussia (L,G)
Kasvis-kvinoapaistosta (M,veg)
Hedelmärahkaa (L,G)

Keskiviikko 22.3.
Juures-fenkolisosekeittoa (L,G)
Kievinkanaa ja kylmää yrtti-kermaviilikastiketta (L)
Kotiruoka: Falafell-pestöpyöryköitä romescokastikkeessa (L,G) sis. Manteli, pähkinä
Yrttiriisiä (M,G,veg)
Wokattuja kasviksia hapanimeläkastikkeessa (M,G,veg)
Tuoretta pullaa (L)

Torstai 23.3.
Perinteistä hernekeittoa (M,G)
Kuhawallenberg Kyyveden kuhasta ja sitruuna-ruohosipulikadtiketta (L)
Kotiruoka: smetanapossua Kuvalan tilan possusta (L,G)
Pinaattiperynapyrettä (L,G)
Lehtikaali-porkkanapaistosta (M,G,veg)
Saaristolaispannukakkua ja omenahilloa (L)

Perjantai 24.3.
Metsäsienikeittoa (L,G)
Yrtti-tuorejuustolla täytettyä kananrintafilettä pekoni-punaviinilastiketta (L,G)
Kotiruoka: Karjalanpaistia suomalaisesta naudasta ja possusta (M,G)
Voipottua luomuperunasta (L,G)
Säräjuurekset (M,G,veg)
Marjakiisseliä (M,G,veg)