Vaiha Asema – tunnelmallinen ravintola Mikkelissä

Tunnelmallinen 1880-luvulla rakennettu asemarakennus luo upeat puitteet niin ruokailuun, kokoustamiseen, kahvitteluun kuin juhliinkin.

Tutut raaka-aineet

Keittiömme punaisena lankana on tehdä maukasta ja mutkatonta ruokaa lähellä tuotetuista ja sesongin mukaisista puhtaista raaka-aineista. Hyvät ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä keittiöhenkilökuntamme ammattitaitoon on resepti jonka tuloksesta pääset nauttimaan Vaihassa.

Kausittainen valikoima

Tule herkuttelemaan rennosti lounaan äärelle tai kausittain vaihtuvan à la carte -listan annoksilla. Hyvän ruoan seuraksi Vaihasta löytyy valikoima viinejä, oluita sekä siidereitä.

Vaiha siis parempaan ja tule Vaihaan!

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Asemalla tapahtuu

Herkullinen à la carte menu.

Tällä viikolla lounaalla

Vaiha Aseman lounas saatavilla maanantaista perjantaihin klo 10.30-15.00.

Maanantai 21.9.
Tomaatti-linssikeittoa (L,G) ja yrttikrutonkeja (M)
Vuohenjuustobroileria  ja tummaa herukkakastiketta (VL,G)
Sitruunarisottoa (L,G)
Maalais-pinaattimunakasta (L,G)
Punasipuli-kurpitsa-paprikapaistosta (M,G)
Mustikkapiirakkaa mummon reseptillä (L)

Tiistai 22.9.
Perinteistä kalakeittoa (L,G)
Omenaliemessä haudutettua kotimaista porsaankasleria ja dijonsinappikastiketta (L,G)
Rosmariiniperunakakkua (L,G)
Ratatouille-kasviksia (M,G)
Cheddarjuusto gratinoituja kasvis-burritoja (L)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G) ja vaniljakermaa (L,G)

Keskiviikko 23.9.
Pinaattikeittoa (L,G) ja Kuvalan tilan munia (M,G)
Pariloituja jauhelihapihvejä kotimaisesta jauhelihasta ja viherpippuri-juustokastiketta (L)
Perunamuussia (L,G)
Paahtojuuresta (M,G)
Sitrusmarinoitua kasviscouscousta (M)
Meloni-hedelmäsalaattia (M,G) ja minttujogurttia (L,G)

Torstai 24.9.
Kookos-kanakeittoa (M,G)
Ruis paneroituja ja voissa paistettuja Puulan muikkuja ja valkosipulimajoneesia (L)
Merimiespataa kotimaisesta rotukarjan lihasta (L,G) ja puolukkahilloketta (M,G)
Yrttimarinoituja uunijuureksia (M,G)
Pannukakkua (L) ja marjahilloketta (M,G)


Perjantai 25.9.
Tuorehernekeittoa (L,G) ja mintulla maustettua ranskankermaa (L,G)
Hunaja glaseerattua Kuvalan tilan porsaankylkeä ja tummaa teriyaki-kastiketta (M,G)
Perunagratiinia (L,G)
Kasvismoussaka (L,G)
Pariloituja sesongin kasviksia (M,G)
Appelsiini-suklaavanukasta (L,G)

Viikonloppulounaat

Viikonloppulounaat ovat toistaiseksi tauolla. Palvelemme lauantaisin klo 12-21 a la carte listaherkkujen merkeissä. Tervetuloa!

Varaa pöytä etukäteen.