Vaiha Asema – tunnelmallinen ravintola Mikkelissä
Tunnelmallinen 1880-luvulla rakennettu asemarakennus luo upeat puitteet niin ruokailuun, kokoustamiseen, kahvitteluun kuin juhliinkin.
Tutut raaka-aineet
Keittiömme punaisena lankana on tehdä maukasta ja mutkatonta ruokaa lähellä tuotetuista ja sesongin mukaisista puhtaista raaka-aineista. Hyvät ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä keittiöhenkilökuntamme ammattitaitoon on resepti jonka tuloksesta pääset nauttimaan Vaihassa.
Kausittainen valikoima
Tule herkuttelemaan rennosti lounaan äärelle tai kausittain vaihtuvan à la carte -listan annoksilla. Hyvän ruoan seuraksi Vaihasta löytyy valikoima viinejä, oluita sekä siidereitä.
Vaiha siis parempaan ja tule Vaihaan!
Herkullinen à la carte menu.
Tällä viikolla lounaalla
Vaiha Aseman lounas saatavilla maanantaista perjantaihin klo 10.30-15.00.
MAANANTAI 18.1.
Tuorepinaattikeittoa (L,G) ja Savumuikkufritata Kuvalan tilan munista (M,G)
Butter chicken eli intialainen voikana tomaattisessa-kermakastikkeessa (L,G)
Inkiväärillä maustettua basmatiriisiä (M,G)
Hedelmäistä kasvispaistosta (M,G)
Kinkkukiusausta (L,G)
Vadelma-limerahkaa (L,G)
TIISTAI 19.1.
Metsäsienikeittoa (L,G) ja maalaiskrutonkeja (M)
Pulled pork Kuvalan tilan possusta barbeque-colakastikkeessa (M,G)
Kylmäsavulohi-kasvislasagnea (L)
Yrttipaahdettuja luomu lohkoperunoita (M,G)
Bataatti-juuresspaistosta (M,G)
Omena-kaurapaistosta (L) ja vaniljakastiketta (L,G)
KESKIVIIKKO 20.1.
Välimerellistä lohi-katkarapukeittoa (M,G)
Jauhelihamureketta ja tuore herkkusienikastiketta (L)
Vaihan pannupizzaa kana-ananas-mozzarellajuusto (L)
Yrtti-perunavuokaa (L,G)
Balsamico-marinoituja uunijuureksia (M,G)
Mustikkakiisseliä (M,G) ja minttujogurttia (L,G)
TORSTAI 21.1.
Perinteistä hernekeittoa (M,G) ja Vaihan sinappia (L,G)
Uunilohta tillismetanakastikkeessa (L,G)
Pinaatti-perunamuussia (L,G)
Parsakaali-kurpitsansiemenpaistosta (M,G)
Espanjalaista maalaismunakasta, Kappelin juustolan valkohomejuustoa (G)
Pannukakkua (L), kermavaahtoa (L,G) ja mansikkahilloa (M,G)
PERJANTAI 22.1.
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G)
Cheddarjuustolla gratinoituja jauheliburritoja (L)
Burgundinpataa kotimaisesta naudasta ja possusta (M,G)
Valkosipuli-rosmariinikermaperunaa (L,G)
Neulapapu-punasipuli-paprikapaistosta (L,G)
Artesaanileipurin mokkapaloja (L)